Els 3 millors suplements de col·lagen per a la teva pell
Nutricosmètica

Taula de continguts

Amb l’edat, la producció natural de col·lagen del nostre organisme disminueix. La pèrdua d’aquesta proteïna provoca des de dolors articulars i ossis fins a arrugues i flacciditat a la pell. A més, els hàbits poc saludables, com fumar, la sobreexposició al sol o una dieta inadequada, poden reduir la producció de col·lagen al nostre organisme. Tot i que els productes de Nutricosmètica no són substituts de la dieta, prendre suplements de col·lagen cada dia pot ajudar-te a sentir-te millor i a gaudir d’un estil de vida més saludable.

Beneficis de prendre col·lagen amb nutricosmètica

  • Augmenta l’elasticitat de la pell i protegir-la dels danys mediambientals.
  • Manté la salut dels ossos i la producció de col·lagen a l’organisme.
  • Enforteix i millora l’aspecte de les ungles i els cabells.
  • Redueix les arrugues, les línies d’expressió i les taques de l’edat.
  • Prevé la pèrdua de col·lagen deguda a l’envelliment.

Com puc prendre col·lagen?

A Farmàcia Susanna Fornells et recomanem els següents productes nutricosmètics:

Epaplus Skincare Col·lagen Beauty Antiaging: Aquest suplement de ràpida absorció conté pèptids de col·lagen, te verd, flor de tarongina i baia d’acai i vitamina C que contribueix a la formació normal de col·lagen per protegir la pell de l’estrès oxidatiu. A partir dels 10 vials, notaràs una pell més suau i hidratada gràcies al seu alt contingut en vitamina A, B2, B12, B3, coure i zinc, que contribueixen a la protecció de les cèl·lules davant del dany oxidatiu. Té un agradable sabor a maracujà.

Collmar col·lagen marí hidrolitzat Beauty de Drasanvi. Pel seu contingut a Biotina contribueix al manteniment de la pell en condicions normals. Ajuda a prevenir la pèrdua de col·lagen, les arrugues i les línies d’expressió. És un hidrolitzat de col·lagen tipus 2 d’origen marí que ha estat enriquit amb biotina, vitamina C i àcid hialurònic per mantenir l’elasticitat, hidratació i lluminositat de la pell. Sense gluten i amb gust de fruites del bosc.

COLAGENOVA® col·lagen marí, àcid hialurònic i Vitamina C en càpsules. Aquest suplement de col·lagen conté pèptids de col·lagen, àcid hialurònic i vitamina C que ajuden a preservar el col·lagen de la pell. A més, contribueix a la seva hidratació, elasticitat i lluminositat pel seu contingut a Vitamina C. La combinació d’ingredients fa que aquest producte sigui ideal per mantenir uns nivells saludables de col·lagen i prevenir l’envelliment prematur. Té un deliciós gust de taronja.

Massatge facial Kobido , per estimular el col·lagen de la pell de forma natural. Informa’t aquí !

A Farmàcia Susanna Fornells som expertes en oferir assessorament personalitzat en nutricosmètica, en funció dels teus objectius i estil de vida. Visita’ns i t’informarem!

També et pot interessar...