Massatge japonès: el massatge facial més natural per a una pell més sana i rejovenida
Massatge facial japonès

Taula de continguts

El massatge Kobido és un massatge amb ànima japonesa. A diferència dels massatges facials convencionals, aquest tractament combina fins a 47 moviments manuals en què es treballen més de 16 músculs de la cara i el coll. Conegut també com a lífting facial japonès, és altament efectiu per reafirmar la pell del rostre gràcies a l’augment en la producció de col·lagen i la circulació sanguínia, donant com a resultat, una gran relaxació muscular del rostre. Et convidem a conèixer una mica més sobre aquest autèntic massatge japonès i els seus incomptables beneficis per a la salut i la bellesa de la pell.

Com es fa el massatge japonès?

El massatge japonès és una teràpia manual molt completa per al rostre, que es realitza de forma suau i profunda alhora mitjançant massatges circulatoris, pressions i estiraments per aconseguir una pell més suau, hidratada i llisa. A més, aquesta tècnica mil·lenària japonesa és la predilecte per obtenir un rostre lliure d’imperfeccions, més bonic i rejovenit.

Es du a terme sempre amb les mans, per tant, és un massatge molt natural i relaxant. La durada del massatge és de 30 minuts.

Beneficis del massatge Kobido

El massatge japonès té molts beneficis, tant en l’àmbit físic com a mental. En millorar la circulació sanguínia, l’absorció de nutrients arriba a un nombre més gran de cèl·lules del rostre, per la qual cosa afavoreix la regeneració de teixits de la pell.

Per tant, és molt efectiu per reafirmar la pell de la cara i reduir les arrugues. El resultat garanteix una pell més ferma, més suau, lluminosa i relaxada!

A més, és una opció excel·lent per combatre l’estrès i l’ansietat. En relaxar el rostre i la ment, s’aconsegueix un benestar general més gran. Si pateixes d’insomni, aquest massatge també et pot ajudar a agafar millor el son.

Gràcies a aquests i molts altres avantatges, el massatge japonès s’ha convertit en una de les tècniques de massatge més populars a tot el món. Si busques una forma natural de millorar la salut de la teva pell i el teu aspecte, el massatge Kobido és una magnífica opció!

Què tal un massatge facial japonès per rejovenir? A Farmàcia Fornells Empuriabrava realitzem aquest tipus de massatge japonès amb productes de dermofarmàcia. Quan els provis, a més tindràs l’opció d’escollir l’olor i la textura que més t’agradi per comprar-los i continuar gaudint d’ells a casa!

Demana cita a la nostra farmàcia!

Tens diversos horaris disponibles: de 09:00 a 14:00 h de 16:00 a 20:00 h, de dimarts a dissabte.

A més, podràs demanar un val per a regalar aquest tipus de massatge a qui tu prefereixis! Contacta amb nosaltres per a més informació.

També et pot interessar...